Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κρεβατοκάμαρες
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Η κρεβατοκάμαρα είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε κάθε σπίτι, εκεί ξεκουραζόμαστε αλλά και τοποθετούμε τα προσωπικά μας είδη. Για αυτό κάθε κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να είναι άνετη, να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και να συμβαδίζει με το στιλ μας. 
 
Η πολυτέλεια του ξύλου και της απόλυτης σχεδιαστικής αρμονίας, με γήινα χρώματα και απόλυτες υφές, συνδυασμένα με την μοντέρνα φιλοσοφία και άποψη δημιουργούν μία όμορφη και προσεγμένη κρεβατοκάμαρα που συμβάλει στην καθημερινή μας ισορροπία. 
 
Η επιχείρησή μας “Casa Hatzakis” η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των επίπλων, μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα της κρεβατοκάμαράς σας όπως τα φαντάζεστε, ώστε να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.
 
Με γνώμονα την άνεσή σας, κατασκευάζουμε έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε διάφορα σχέδια, κλασσικά ή μοντέρνα και δίνουμε το στυλ που εσείς επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς ξύλινα έπιπλα όπως, κρεβάτια, κομοδίνα, τουαλέτες κρεβατοκάμαρας, ντουλάπες και κάθε έπιπλο που θέλετε να έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας.
 

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες ώστε να σας προσφέρουμε έπιπλα για την κρεβατοκάμαρά σας που θα κρατήσουν για μια ζωή. Συνδυάζουμε την υψηλή λειτουργικότητα και την αισθητική με την άμεση, συνεπή και οικονομική εξυπηρέτηση, γι’ αυτό και, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. 


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.