Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Συνθέσεις
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε καθημερινά τις περισσότερες ώρες μας. Ο χώρος που χρησιμοποιείται για να βρεθούμε με φίλους και αγαπημένους, αλλά και για επαγγελματικού τύπου επισκέψεις. Οι συνθέσεις στους τοίχους του σαλονιού είναι μία πρακτική και λειτουργική λύση για την αποθήκευση αντικειμένων, ενώ παράλληλα δίνουν στο χώρο μία μοναδική αισθητική. 
 
Έτσι, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η  επιχείρησή μας "Casa Hatzakis" η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές συνθέσεις που θα αναδείξουν το σαλόνι σας και θα σας εξυπηρετούν καθημερινά.
 
Οι συνθέσεις σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνουν συρτάρια, ράφια ακόμα και κατασκευές με κρυφό εσωτερικό φωτισμό που θα κάνουν το τοίχο σας να διαφέρει έντονα από άλλα σημεία του σπιτιού σας. 
 
Κατασκευάζουμε συνθέσεις για το σαλόνι σας σύμφωνα με το στιλ του χώρου σας και μπορούμε να τοποθετήσουμε μικρά ράφια ή ντουλαπάκια ώστε να κάνουμε έναν πρακτικό και όμορφο αισθητικά τοίχο.


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.