Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Παιδικό Δωμάτιο
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Το παιδικό δωμάτιο βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις προσωπικότητες τους και πρέπει να τους παρέχει ομαλή συμβίωση στις διαρκώς μεταβαλλόμενες και αυξανόμενες απαιτήσεις τους. Για αυτό και ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι λειτουργικό και να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών αλλά και τον γονέων. 
 
Η επιχείρησή μας “Casa Hatzakis” η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, με αφετηρία την φιλοσοφία και εμμονή στην ποιότητα, δημιουργεί ζωντανούς χώρους για το παιδί σας ώστε να μπορεί να παίζει, να διαβάζει, να κοιμάται και να μεγαλώνει ευχάριστα. 
 
Με πείρα και γνώση μπορούμε να κατασκευάσουμε κρεβάτια, κουκέτες, βιβλιοθήκες, γραφεία, ραφιέρες, κομοδίνα, ντουλάπες και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το δωμάτιο του παιδιού σας. 
 
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε όποιο στυλ επιθυμείτε για το παιδικό σας δωμάτιο, συνδυάζοντας χρώματα και γεωμετρικά σχήματα. Σχέδια όμορφα, ονειρεμένα αλλά πάνω από όλα πρακτικά, λειτουργικά και άνετα. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα αντανακλά την παιδικότητα ή την ανάγκη σας για διαφορετικότητα.
 
Όλα τα έπιπλα μας χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική τους αισθητική αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο. 


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.