Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ντουλάπες
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Όσο σημαντικό είναι για εσάς το περιεχόμενο της ντουλάπας σας, άλλο τόσο σημαντική είναι για τον χώρο σας η επιλογή μίας ντουλάπας που θα εντάσσεται σε αυτόν αρμονικά, θα εξυπηρετεί ιδανικά τις καθημερινές σας ανάγκες και θα αποτελεί μέρος μίας ολοκληρωμένης αισθητικά εικόνας.
 
Στην σχεδίαση και την κατασκευή ντουλάπας, βασικοί και απαράβατοι κανόνες είναι η εργονομία, η λειτουργικότητα, και η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας.
 
Έτσι, η επιχείρησή μας "Casa Hatzakis" η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, κατασκευάζει ντουλάπες υψηλής ποιότητας, σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καλύπτοντας έτσι τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις σας. 
 
Αφού μελετήσουμε τον χώρο σας και ανακαλύψουμε τις ανάγκες του, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική ντουλάπα που θα ταιριάζει στο δωμάτιό σας και θα εκμεταλλευτεί πλήρως τον διαθέσιμο χώρο. Είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη, με συρτάρια ή και με ράφια, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας η ντουλάπα θα σχεδιαστεί με τον πλέον εργονομικό και λειτουργικό τρόπο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες σας αλλά και με στόχο να αναβαθμίσει αισθητικά το υπνοδωμάτιό σας.


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.