Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μεσόπορτες
ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Οι στιγμές που περνάτε σπίτι σας, μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύτιμες. Σ ’αυτόν το χώρο, επιθυμείτε να σας περιβάλλουν όμορφα πράγματα, που εκφράζουν το προσωπικό σας γούστο και στυλ. Οι ξύλινες μεσόπορτες μπορούν να προσφέρουν μία όμορφη ζεστασιά στο σπίτι ή το γραφείο σας. 
 
Γι’ αυτό και η επιχείρησή μας “Casa Hatzakis” η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, σχεδιάζει με μεράκι και φαντασία, ξύλινες μεσόπορτες ικανές να δέσουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του χώρου σας.
 
Παρέχουμε ποικιλία σε μεσόπορτες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων, άριστης ποιότητας. Πολύτιμα ξύλα, υπέροχα σχέδια και όμορφα πόμολα, σας περιμένουν να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να συνθέσετε τη δική σας αρμονία αισθήσεων.
 
Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε και ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων κατασκευής μεσόπορτων ακολουθεί στις παρακάτω φωτογραφίες. 


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.